Verzenden en retouren

Levering in Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland boven de €50,- worden gratis bezorgd via DHL, voor bestellingen onder de €50,- zijn de verzendkosten €3,95. Omdat alles met de hand is gemaakt worden bestellingen verstuurd binnen 1-3 dagen. 

Levering binnen Europa
Alle bestellingen die butane Nederland worden geplaatst (binnen de Europese unie) kosten tussen de €9 en €16,-. Kijk op onze verzendpagina voor meer informatie. 
Omdat alles met de hand is gemaakt worden bestellingen verstuurd binnen 1-3 dagen. Zie de prijslijst hier voor elk land  here.


*Als je bestelling is verstuurd ontvang je automatisch een email met de Track & Trace code van je bestelling. 


Retouren
Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd, vlekvrij en in organel verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. zie hieronder hoe je artikelen kunt retourneren. (op maat gemaakte bestellingen, oorbellen en haaraccessoires kunnen ivm hygiënische redenen niet geretourneerd worden).

Als je een artikel wilt retourneren, stuur dan een email naar info@lottabijoux.com, met daarin je ordernummer, naam en de artikelen die je wilt retourneren. 

Als je retour geaccepteerd wordt ontvang je ons retouradres, je kunt je bestelling retourneren, door deze in de originele verpakking te sturen, of een andere goede beschermende verpakking, wij accepteren geen beschadigde artikelen en noteren altijd je naam en ordernummer, anders doneren wij Ik weet niet dat het van jou is.

Als je ons geen e-mail stuurt, accepteren we de retour niet!  

Let op! Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het retourneren van je pakket. Vertrouw je het niet, stuur je pakket dan extra verzekerd.  

Zodra we je retour hebben ontvangen, zullen we de betaling binnen 5 werkdagen verwerken.