HET MERK

Lotta is in 2022 opgericht door Kim Strijd. Het begon allemaal met wat ontwerpen voor eigen gebruik, totdat meer mensen haar vroegen van welk merk de sieraden waren, vanaf dat moment werd Lotta een merk.

Waar komt de naam 'Lotta' vandaan, Lotta is de Italiaanse vertaling voor de achternaam van Kim 'Strijd'. En omdat Kim veel inspiratie uit Italië haalt, koos ze voor de naam Lotta.

De sieraden van Lotta zijn chique, speels en uniek. Of je nu gaat voor een tijdloze chique look of een jonge kleurrijke look, wij hebben het perfecte sieraad voor jou! Geïnspireerd door de zee, zon en strand van Italië!

HANDGEMAAKT MET LIEFDE

Al onze sieraden zijn handgemaakt door onze ontwerpster Kim. U zult nooit een sieraad ontvangen dat niet persoonlijk door ons is gemaakt, gecontroleerd en verpakt.

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en (vaak) ook handgemaakt. Zoals onze handgemaakte glaskralen (waarvan sommige uit Italië komen).
We gebruiken alleen natuurlijke zoetwaterparels en vergulde accessoires. Doordat de kralen die we gebruiken handgemaakt zijn en de parels natuurlijk zijn, is geen enkel sieraad hetzelfde, dus elk stuk is uniek.

Elk handgemaakt stuk wordt op bestelling gemaakt in Nederland en het maken van uw bestelling duurt ongeveer 3-5 dagen.

DUURZAAM

Al onze sieraden worden op bestelling gemaakt, wat betekent dat we geen voorraad hebben, alle bestellingen worden met de hand gemaakt en binnen 1-3 dagen verzonden. Omdat we geen voorraad hebben, houden we geen productresten over.

We proberen plastic zoveel mogelijk te vermijden, wat ook terug te zien is in onze verpakkingen. Elk sieraad komt in onze herbruikbare LOTTA portemonnee, hier kun je je sieraden in kwijt en bewaren, ook onze dozen die we gebruiken voor verzending zijn gemaakt van gerecycled karton.

Materialen

We werken met 'veel' handgemaakt producten zoals echte zoetwaterparels, echte schelpen met bladgoud en handgemaakte glazen bedels en kralen. Daarom kan het zo zijn dan niet elk item het zelfde is.

De bestelde items kunnen iets verschillen van de items op de foto's op onze website.

Dit komt ook omdat all items met de handgemaakt zijn, daarom verschillen ze altijd iets van elkaar. Maar daarbuiten is elk item weer uniek en mooi op zijn eigen manier!